DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

Brandventilation Information

Projekteringskursus i termisk og mekanisk
brandventilationsanlæg ABV

På vores kurser i brandventilationsanlæg ABV styrker du din viden om projektering, installation, service og vedligehold af automatiske termiske – og mekaniske brandventilationsanlæg.

Projekteringskurser henvender sig blandt andet til ABA-, ventilations- og VVS-installatører, projektledere og rådgivende ingeniører samt beredskabsinspektører, der beskæftiger sig med brandsikring og brandsikkerhed.

Som bekendt er der efter Retningslinje 001 Brandsikringsanlæg, godkendelse af firmaer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg, mulighed for at blive godkendt til projektering, installation, service og vedligehold af automatiske termiske og mekaniske brandventilationsanlæg ABV.

Med en sådan godkendelse følger, at der i et godkendt brandventilationsfirma skal være ansat en person, som inden for det pågældende fagområde (termisk og/eller mekanisk brandventilation) er certificeret efter Retningslinje 002 Brandsikringsanlæg, certificering af personer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg.

Certificering kræver projekteringskursus

For at kunne blive certificeret inden for ovenstående fagområder, skal man være i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, hvilket indbefatter, at man har gennemgået Brandteknisk basiskursus for installatører samt et projekteringskursus for det pågældende fagområde (termisk og/eller mekanisk brandventilation).

Projekteringskurset er opdelt i et generelt kursus vedrørende brandventilation af 1 dags varighed, et specifikt kursus vedrørende termisk brandventilation også af 1 dags varighed samt et specifikt kursus vedrørende mekanisk brandventilation af 2 dages varighed.

Kursusrække i brandventilationsanlæg ABV

Brandteknisk Basiskursus
Forespørg på dato
Læs mere

Projekteringskursus Brandventilation Generelt
Forespørg på dato
Læs mere

Projekteringskursus Brandventilation Termisk
Forespørg på dato
Læs mere

Projekteringskursus Brandventilation Mekanisk
Forespørg på dato
Læs mere

Eksamensforberedelse Brandventilation
Forespørg på dato
Læs mere

Du kan tilmelde dig hele kursusrækken eller vælge enkelte kurser. Vi anbefaler, at du har deltaget i Brandteknisk Basiskursus og Projekteringskursus Brandventilation Generelt, inden du deltager i Projekteringskursus Brandventilation Termisk og Projekteringskursus Brandventilation Mekanisk.

A-prøve til personcertificering

A-prøve til personcertificering af installatører af termiske og/eller mekaniske brandventilationsanlæg – ABV forventes afholdt i 2019.

Book et kursus

Kontakt kursusansvarlig
Susanne Borregård Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk

Book kursus

Susanne Borregaard Nielsen - RMG-Inspektion

Har du spørgsmål til kursusrækken i brandventilation ABV, eller vil du booke et kursus?

Kontakt kursusansvarlig
Susanne Borregård Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk