DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

Projekteringskursus Brandventilation Termisk

Projekteringskursus Brandventilation Termisk

Med Projekteringskurset Brandventilation Termisk får du viden om og forståelse for de regler, der gælder for projektering, installation, service og vedligehold af termiske brandventilationsanlæg.

Du kan deltage i Projekteringskursus Brandventilation Termisk som en enkeltstående kursusdag, eller du kan vælge at kombinere kurset med Brandteknisk Basiskursus, Projekteringskursus Brandventilation Generelt, Projekteringskursus Brandventilation Mekanisk og Eksamensforberedelse Brandventilation.

Kurset er for dig, der er:

 • ABA-installatør
 • VVS-installatør
 • Projektleder
 • Rådgivende ingeniør
 • Beredskabsinspektør
 • Bygnings- og brandmyndighed
 • Byggesagsbehandler
 • Forsikringsingeniør

Kursusindhold

På Projekteringskurset Brandventilation Termisk arbejder du med Retningslinje 027 og Beredskabsstyrelsens vejledning om naturlig (termisk) brandventilation i bygninger omfattet af beredskabslovgivningen. Du arbejder med og løser opgaver om termisk brandventilation og termiske røgudluftningsanlæg.

Du undervises af inspektør Per Aasbjerg og deler praktiske erfaringer med de andre deltagere. Vi taler om risici for at begå fejl, og hvordan vi undgår dem. Kurset er en kombination af teori og praktiske opgaver. Undervejs gennemgår vi løsningsforslag, så du får de bedste forudsætninger for arbejdet med automatiske termiske brandventilationsanlæg ABV.

På Projekteringskursus Brandventilation Termisk arbejder du med:

 • Termisk brandventilation (Retningslinje 027, DS/EN 12101 serien vedr. komponenter, samt Beredskabsstyrelsens vejledning om naturlig (termisk) brandventilation i bygninger omfattet af beredskabslovgivningen)
 • Termiske røgudluftningsanlæg
 • Løsning af opgaver i mindre grupper vedrørende termisk brandventilation og termiske røgudluftningsanlæg i mindre grupper

Forudsætning for certificering efter Retningslinje 002 inden for automatiske termiske brandventilationsanlæg ABV

Vil du certificeres inden for automatiske termiske brandventilationsanlæg ABV? For at blive indstillet til prøven, er det et krav, at du har deltaget i Brandteknisk Basiskursus, Projekteringskursus Brandventilation Generelt og naturligvis Projekteringskursus Brandventilation Termisk.

Praktisk info

Dato
Forespørg på dato

Varighed
1 dag

Book Projekteringskursus Brandventilation Termisk

Kontakt kursusansvarlig
Susanne Borregård Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk

Læs mere om RMG-Inspektions kursusrække i brandventilation

Book kursus

Susanne Borregaard Nielsen - RMG-Inspektion

Få flere informationer og book Projekteringskursus Brandventilation Termisk.

Kontakt kursusansvarlig
Susanne Borregård Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk

Certificering

Projekteringskursus Brandventilation Termisk er sammen med Brandteknisk Basiskursus og Projekteringskursus Brandventilation Generelt en forudsætning for at kunne gå til eksamen og blive certificeret inden for termiske brandventilationsanlæg ABV.

 

 

Forudsætninger

Vi anbefaler, at du har deltaget i Brandteknisk Basiskursus og Projekteringskursus Brandventilation Generelt, inden du deltager i Projekteringskursus Brandventilation Termisk.