DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

Hent færdigmeldingsformular

Download færdigmeldingsformular – For dig der vil færdigmelde dit automatiske brandsikringsanlæg

RMG-Inspektions færdigmeldingsformular er udformet på en måde, der gør det nemt og hurtigt for dig at genbruge indtastede data.

Når du én gang har udfyldt formularen, kan du genbruge din egen færdigmelding og spare tid på udfyldningen næste gang, du skal færdigmelde.

Vigtigt: Læs inden du starter med at udfylde formularen

Download formularen til din computer.

Når du har downloadet, skal du sikre dig, at du åbner formularen i Adobe Acrobat Reader. Du bør ikke udfylde formularen direkte i din webbrowser, da indtastede data går eller kan gå tabt.

Har du ikke allerede Adobe Acrobat Reader installeret på din computer?

Download Adobe Acrobat Reader

Instruktion

  1. Download færdigmeldingsformularen i højre side af skærmen.
  2. Gem den tomme formular på skrivebordet på din computer.
  3. Åben formularen i Adobe Acrobat Reader. Har du ikke allerede Adobe Acrobat Reader installeret på din computer, så download Adobe Acrobat Reader her.
  4. Indtast alle data i formularen. Vi anbefaler kraftigt, at du gemmer dit arbejde undervejs. Derved kan de udfyldte data også genbruges ved næste færdigmelding.
  5. Send den udfyldte formular til info.rmg@kiwa.com. Vi er indforstået med, at du undlader stempel og underskrift for såvel installatør og anlægsejer, når afsendermail tydeligt viser (med logo og navn), at færdigmeldingen kommer fra en godkendt installatør.
  6. Vi bekræfter modtagelsen af færdigmeldingen på e-mail. Vi gør opmærksom på, at du ved fremsendelse af færdigmeldinger til info.rmg@kiwa.com, indgår en juridisk bindende aftale med RMG-Inspektion A/S, CVR nummer 10044316.

Vedrørende eventuelle kopier af accept/dispensationsskrivelser fra myndighederne og lignende kan du sende scannet kopi sammen med færdigmeldingen, eller du kan medbringe en kopi af de pågældende skrivelser til førsteinspektionen.

Har du spørgsmål til din færdigmeldingsformular?

Har du spørgsmål til udfyldelse af færdigmeldingsformularen, er du velkommen til at kontakte salgschef Benedikte van Vliet på +45 4090 9188 eller Benedikte.van.Vliet@kiwa.com.

Læs også hvornår der kræves færdigmelding

Ring til Benedikte i dag

ring-til-benedikte

Benedikte van Vliet, vores salgschef, sidder klar til at informere om inspektioner.

Kontakt salgschef
Benedikte van Vliet
+45 4090 9188
Benedikte.van.Vliet@kiwa.com

Brug Adobe Acrobat Reader

Åben, udfyld og gem altid din formular med Adobe Acrobat Reader.

Du bør ikke udfylde formularen direkte i din webbrowser, da indtastede data går eller kan gå tabt.

For hjælp – se instruktionen

Akkrediteret inspektion

Vi arbejder efter veldefinerede procedurer og er under løbende kontrol af DANAK. Vores akkreditering er forudsætningen for, at vi må benytte DANAK-logoet med den røde kongekrone.

Forretningsbetingelser

Bliv klogere på vores forretningsbetingelser.

Se forretningsbetingelser